Activiteiten

Al meer dan 125 jaar inspireert Vincent van Gogh met zijn werk, brieven en levensloop mensen over de hele wereld. De erfgoedlocaties in Brabant vertellen het verhaal van de wereldberoemde schilder en dragen bij aan het behoud van zijn erfgoed. Ontdek de tentoonstellingen, culturele activiteiten en evenementen en kom dichter bij Van Gogh.

Beeldverslag 125 jaar inspiratie

In 2015 vierden we 125 jaar inspiratie met een rijk cultureel programma geïnspireerd op het werk en leven van Vincent van Gogh. Bekijk het beeldverslag van dit succesvolle jaar voor een indruk van de activiteiten in Brabant.

Beeldverslag2015button

Activiteiten in Brabant

Een bezoek aan Van Gogh Brabant

Bij de Van Gogh erfgoedlocaties in Brabant vinden het hele jaar door diverse activiteiten plaats. Raadpleeg daarvoor de betreffende websites (onderaan dit bericht). De grootste activiteiten vatten we samen in onze rubriek Nieuws.

Maak een bezoek aan de erfgoedlocaties van Van Gogh compleet met een overnachting, een smakelijke maaltijd of een excursie in de omgeving. Bekijk het actuele aanbod op visitbrabant.nl


Van Gogh Fietsroute

Er is ook een prachtige Van Gogh fietsroute in Brabant. 325 kilometer verdeeld over 5 kortere routes brengen je langs alle landschappen en dorpen van Vincent's Homeland. 

Omslag van Gogh fietsroute cycling

Permanente exposities

Voor meer informatie over de permanente exposities op de erfgoedlocaties:

Volg ons ook op facebook en twitter.