Arrangementen

Je kunt je bezoek aan de Van Goghlocaties in Brabant uitbreiden met een passende culturele activiteit, een heerlijk diner of sfeervolle overnachting! Wat dacht je van een workshop schilderen, een fietstocht langs de plekken waar Vincent ook ooit gelopen heeft, een Van Gogh-rondleiding in Het Noordbrabants Museum of een compleet Van Goghweekendje weg! Ontdek hier per locatie onze tips:

Arrangementen Zundert

In Zundert werd Van Gogh in 1853 geboren. Hier groeide hij op en trok hij de natuur in. Precies op de plek van zijn geboortehuis bezoek je nu het Vincent van GoghHuis. Een inspirerende plek waar je op ontspannen wijze veel over het leven van de schilder te weten komt.
Arrangementen

Arrangementen Nuenen

In Nuenen maakte Van Gogh veel schilderijen en zijn eerste meesterwerk De aardappeleters. Hoe hij hier leefde wordt in het Vincentre op moderne wijze getoond. Vanuit hier kun je wandel- en fietstochten maken langs 22 Van Gogh-spots. Het dorp ('Van Gogh Village') heeft veel leuke arrangementen te bieden.
Arrangementen

Arrangementen 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is de enige plek in Brabant waar Van Goghs schilderijen te zien zijn, in Het Noordbrabants Museum. Hier zie je en kom je meer te weten over het werk dat hij maakte toen hij in Brabant woonde. Dit bruisende museum ligt in hartje Den Bosch en is daardoor ideaal te combineren met culturele of culinaire uitjes.
Arrangementen

Arrangementen Breda

Breda is de bakermat van de familie Van Gogh in Brabant. Vanuit zijn geboorteplaats Zundert bezocht Vincent van Gogh regelmatig zijn grootouders die in Breda woonden. Door de ligging en zijn faciliteiten heeft Breda een gevarieerd Van Goghaanbod. 
Arrangementen

Arrangementen Etten-Leur

Etten betekende in 1881 voor Vincent van Gogh een vruchtbaar begin van zijn kunstenaarschap. Hier schreef hij zich voor het eerst in als kunstschilder en hier had hij zijn eerste echte tekenatelier. Etten-Leur anno 2015 herbergt naast de Van Gogh Kerk (waar Pa 7 jaar dominee was) diverse bezienswaardigheden, recreatiemogelijkheden en verblijfsaccommodaties. 
Arrangementen

Arrangementen Tilburg

De jonge Van Gogh kreeg zijn eerste serieuze tekenlessen in Tilburg, in het voormalig paleis van Koning Willem II, nu Vincents Tekenlokaal. Hier zijn veel activiteiten te doen, leuk voor kinderen én volwassenen. En ook in Tilburg kun je dit bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld een Van Goghwandeling of -diner.
Arrangementen

Arrangementen Eindhoven

In Eindhoven ligt de Opwettense watermolen, die van Gogh natekende en schilderde. Eindhoven ligt op fietsafstand van Nuenen, waardoor leuke fietstochten mogelijk zijn langs deze plek en meer plekken die Van Gogh schilderde. 
Arrangementen